Navn:
Sted: Oslo

onsdag, mars 14, 2007

HJELP!!!!

I dag oppdaget jeg at jeg hadde fått flekker på den nye, altfor dyre veska mi. Den er i skinn og er beige/pudderfarget og jeg gikk med svart skinnjakke, og nå har det kommet litt mørke flekker på vesken! Hvordan kan jeg få bort dette på best mulig måte uten at det skader vesken på noen som helst måte???

8 Comments:

Anonymous Maria said...

Det beror väl på vad det är för fläck men diskmedel eller äggvita kan funka....låt torka och torka sedan bort med trasa. Hoppas att det funkar!

7:40 p.m.  
Anonymous annema said...

Oj!Dette var sikkert krise....Det kommer jo litt an på hva slags skinnkvalitet det er.Er den lys eller mørk i skinnet?

7:55 p.m.  
Blogger L said...

vesken er i pudder/beige farge og har fått mørke flekker fra skinnjakken. Vesken har super skinnkvalitet!!!

8:06 p.m.  
Anonymous Merete said...

Jeg fik sorte pletter på min lysegrå starbag og det fik jeg af med sæbespåner(jeg ved ikke om det hedder det samme som på dansk;-) sæbespånerne skal piskes i vand og så bruges kun skummet på en svamp. Tør forsigtigt og så skulle de gå væk. Det virkede i hvert fald på min taske.

8:17 p.m.  
Blogger L said...

Merete: jeg er ikke helt sikker på om jeg vet hva sæbespåner er... Er det en Rika starbag du har? I så fall er jeg evig misunnelig. De er så fantastisk fine!!! :)

10:02 p.m.  
Anonymous Anonym said...

You can get an 'suede eraser' (like a pencil eraser, but for suede if you get the gist) at your shoeshop - try using that to erase the black stains, and good luck!
BB :>

10:36 a.m.  
Anonymous Merete said...

Ja det er en Rika starbag. Jeg har 2, en chokolade brun og en grå i det vaskede skind. Man kan købe sæbespåner i Materilister. Det er lige som knust sæbe som skal i vand.
Den er mere beskyttende end afrenserer til skind. Afrenserer som suede eraser kan godt tage farven af skindet.

7:17 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei. Jeg jobber i skobutikk og har hatt samme problem. Jeg ville kjøpt et "skinn-viskelær" som nevnt i en av de andre kommentarene. Det funker veldig bra! Men vær veldig forsiktig når du bruker den, ta deg god tid så du ikke skader skinnet.. Deretter ville jeg ha impregnert den, helst med spray, da vil ikke flekker sette seg så godt fast i skinnet senere!

10:12 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home