Navn:
Sted: Oslo

fredag, februar 02, 2007

Vårsko













Når snøen smelter og det er på tide å ta frem lettere og lavere sko, kunne jeg godt tenke meg å sprade rundt i et par hvite originale Keds eller disse bronsefargede joggisene fra Din sko. I tillegg vil jeg selvsagt gå for klassiske og "udødelige" ballerinasko! Hva vil dere ha på føttene til våren?

10 Comments:

Blogger Ladybird said...

Den metalliske fargen er så herlig, det er liksom en blanding av sølv, gull og bronze...I like!

10:31 p.m.  
Anonymous Anonym said...

jeg har en liten haug med keds som skal bli ennå mer inngått! og de hvite vansene skal få bli med på ennå en sommer! gleder meg!

10:51 p.m.  
Anonymous Anonym said...

bra du akkurat nevner keds. var å surfet etter de originale kedsa. men kunne ik finne noen plasser jeg kan bestille disse. har du noen aning?

1:09 a.m.  
Blogger Lise said...

Jeg vil også ha Keds, hvor finner jeg det nå ?

6:08 a.m.  
Blogger L said...

Hei Lise og Annie: er ikke helt sikker hvorman får fatt på dem, men jeg har iallefall funnet mange på ebay, dessuten mener jeg å hunske at de selger Keds på en butikk i Bergen. Husker ikke navnet i farten, men den ligger rett over Garage (for de som er kjent).

11:17 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Kommer nok garantert til å gå i Conversene og ballerina sko til våren!

12:42 p.m.  
Anonymous Anonym said...

ja pepper i bergen har, men det er mye billigere på ebay! ;)

3:12 p.m.  
Blogger L said...

Ja, Pepper var det! Takk, eple

4:13 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Har nettopp laga en post på keds og hvite sko in general. Skal legge den ut snart. Jeg skal defintitivt ha meg et par hvite tøysko, om det blir keds gjenstår og se. Jeg sikler litt på Courreges` sine på La Redoute... De er fine!

6:42 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Jeg har jkøpt hvite Keds på Ebay. Tror dessuten det blir mye ballerina-sko - og kanskje ankelstøvlettene mine får svingt seg litt mer så snart snøen smelter.. :)

1:48 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home