Navn:
Sted: Oslo

onsdag, februar 28, 2007

Ønskeoutfit fra Topshop

Om det hadde vært 20 grader varmere skulle jeg gjerne spankulert rundt i akkurat dette. Svart, blått og brunt er nydelig sammen og synes kombinasjonen av kort jakke og vid kjole er herlig. Hadde ikke gjort noe å hatt den store fine veska heller. Hva er deres favoritt fargekombinasjoner?

Etiketter:

7 Comments:

Anonymous Linn said...

Jeg synes grått, marine-blått og hvitt er fin-fint.
Liker også sort, brunt og grått.. Men nå som våren nærmer seg vil jeg også ha litt skitne-pastell detaljer.. Og så creme-farge..

11:33 p.m.  
Anonymous Britt said...

Akkurat no: Gult og grått!
Men svart og blått har vore en favoritt lenge. Syns ofte brun er litt tricky å kombinere. Men alle andre ser ut til å få det til, så veit ikkje heilt kva eg gjer galt :)

12:09 a.m.  
Blogger L said...

britt: grått og gult er jommen ganske så kult sammen!

12:12 a.m.  
Anonymous annema said...

Liker veldig godt å kombinere grått med de fleste farger fremfor svart.Svart fungerer ikke helt for meg.Synes creme-fargen er fin,men vanskelig å bære på denne tiden.

4:01 p.m.  
Blogger Caroline said...

Enig med de andre her. Sort/blått, grått/blått, grått/gult.

8:14 p.m.  
Anonymous Anonym said...

jadda.. kombinasjonen hvitt, svart og grått er alltid en vinner. lengter imidlertid etter vår så jeg har gått til innkjøp av et knallgult skjerf fra HM. blir like glad hver gang jeg går med det. pluss at det ser smashing ut til den nevnte fargekombinasjonen :D

8:23 p.m.  
Anonymous Anonym said...

veldig interessant, takk

8:06 a.m.  

Legg inn en kommentar

Links to this post:

Opprett en link

<< Home