L-styleblog

Navn:
Sted: Oslo

onsdag, januar 31, 2007

Dagens ønskeoutfit



I dag, om det bare hadde vært litt varmere, skulle jeg gjerne hatt på meg dette. (foto: topshop, acnejeans, soda, net-a-porter og alex&chloe)

Vintage støvletter




Dette er mine siste ebay-kupp: to herlige par med vintage støvletter! Gleder meg til de kommer i posten! Jeg er ikke så flink til å finne bra vintage klær, men tar det igjen med sko og boots. Liker at en outfit har et visst vintage preg over seg, gjerne i form av en veske, smyke, belte, skjerf eller boots/sko. Hva er deres favoritt vintageting å kjøpe?

Litt inspirasjon...




















Litt lett blanding i dag. Syntes Nicole var stilig i sin enkle outfit, likte spesielt skoene og vesken godt. Renee Zellwegger hadde en utrolig kledelig kåpe på seg. Liv Tyler hadde en herlig avslappet stil og skjerfet og vesken gjorde hele antrekket. Tar også med et bilde fra stockholmstreetstyle. Jenta på bildet har på seg alle mine favorittfarger og hun bærer dem bra! Hvilket antrekk likte dere best?
(foto: thefashionspot.com og stockholmstreetstyle)

Organisk H&M kolleksjon








Vet det er mange som allerede har blogget om det, men i mars kommer altså H&M (burde snart bli betalt for å reklamere for dem..he he) med en kolleksjon laget av organisk bomull. På tide at vi storshoppere også blir litt mer miljøbevisste! Synes det er et fabelaktig konsept og jeg håper mange andre følger etter! Her er noen bilder av kolleksjonen, bildene er hentet fra Nitrolicious. Den svarte kjolen er helt nydelig, men frykter at den blir litt telt-aktig på... Likte godt den enkle og rene designen. Det finnes mange flere plagg også, med farger. Selv er jeg inne i en periode der jeg liker best grått, svart, hvitt, beige og brunt, så jeg valgte ut de plaggene jeg likte best. Hva synes dere om kolleksjonen?

tirsdag, januar 30, 2007

Lush Fashions


























Lysten på en designerveske, men lommeboka sier stopp? I så fall kan Lush Fashion være et bra alternativ. De selger kopier av designvesker, og de er jommen ganske så like. Jeg kjøpte en derfra for flere år siden og skinnet på den har bare blitt bedre og bedre. Prisene ligger stort sett mellom 450 og 950 kroner. De har mange på salg også nå, så om ikke dere er kriseavhengig av at det må være ekte vare er Lush ganske så ålreit. Eller hva?
(alle bildene er hentet fra Lush Fashions)

So Hee

I dag har jeg vært på So Hee salg! Det ble holdt et lagersalg i Torggata 33 med klær fra So Hee til en latterlig billig penge. Jeg kom hjem med et par godsaker. Tror utsalget skal være der i morgen også, så stikk innom om du har tid. Her er noen av godbitene det er mulig å få med seg:

Pelsbruk

Mote-tvillingen Ashley Olsen i passe laidback stil med slitte jeans, hvit t-shirt og en pels sikkert verd en formue. Personlig ville jeg neppe gå rundt i pels. Jeg brukte det litt før, men det var noen jeg hadde arvet etter mine bestemødre. Ville ikke følt meg vel i det i dag, og synes ofte det er litt ekkelt med lange, store pelskåper på rike damer når man tenker på hva de stakkars dyrene har måtte gjennomgå. Hva synes dere om å bruke pels?

Sienna Bukseløs

Denne gangen dukket Sienna Miller opp uten bukse. Det ser rett og slett ut som hun har dradd på seg en body eller en bestemorstruse... Hun er vel den eneste som kan gå med det og slippe unna med det, eller hur? Kunne dere gått sånn?










(foto: thefashionspot.com)

Den perfekte selekjolen

Jeg har tidligere blogget om selekjoler, og har hatt lyst på det lenge.












Det har vært få å oppdriver og de jeg har funnet har vært lite spennende. Jeg har tidligere nevnt denne selekjolen i denim fra H&M. Håper den ser fin ut i virkeligheten også, og at den sitter fint på. Liker at den en er veldig anvendbar og at man kan variere hele kjolen alt etter som hva man har på under.Den er tydeligvis til salgs i USA for Nitrolicious har iallfall fått tak i den (kommer visst i både blå og svart denim).







Leste også på Aftonbladet at H&M kommer med en økologisk kolleksjon i mars, og da kommer blant annet denne fine svarte kjolen som også er et bra alternativ. Hva synes dere om selekjolen? (foto:aftonbladet.se, h&m.com og nitrolicious)

mandag, januar 29, 2007

Dagens aller fineste outfit!



(foto: The Sartorialist)

Solbriller


Er det noen som har kjøpt seg Wayfarers til sommeren ennå? Jeg trenger ikke originalen, går gjerne for en god kopi og lurer derfor på om noen av dere har kjøpt et par fine på ebay og i tilfelle fra hvem? Takker for tips og gir dere noen bilder til inspirasjon imens. (foto: Keystone Press og thefashionspot.com)

Vesketips!

Her kommer et lite vesketips fra meg til dere. De hadde fått inn noen nydelige vesker i skinn på H&M Trend i dag. Jeg har desverre ikke bilde av dem, men de var tydelig inspirert av Mulberrys Elgin. De hadde dem i sort og orage/brun og kostet 998,-. Viser et par bilder av Elgin som jeg fant på Ebay, så får dere en ide om hvordan de så ut!

Finally!

Da var endelig kjolen i boks og jeg skal ikke mase mer om den, he he. Jeg var kjempeheldig å finne størrelsen min, og kjolen i seg selv var ganske stor i størrelsen. De hadde faktisk flere da jeg var innom Oslo City rundt halv fem i dag. Den var utrolig fin i virkeligheten, med lekre detaljer så jeg ble ikke skuffet heldigvis! Her er et par bilder av den, både forran og bak.

Enda en kjole


Denne selekjolen skal også få plass i skapet mitt! Den er fra H&M den også og kommer forhåpentligvis i butikkene snart!

UPDATE! Noen som vet om denne kjolen har kommet i butikkene allerede og i tilfelle hvor? Takker for svar!

lørdag, januar 27, 2007

Dagens inspirasjon













Svart, hvitt og grått. Helt enkelt.
(foto: facehunter og thefashionspot)